Интервјуа

Јул 20, 2021

Сè повеќе и повеќе ме привлекува работата со музика, и општиот концепт на звукот

Јул 05, 2021

Најдобриот начин да се подигне музичката култура е да се поддржат локалните продуценти и промотори. Тие се клучот.

Мај 05, 2021

“Би повторил сè, затоа што мислам дека токму сè што живеев ме направи ова што сум денес.”

Јун 03, 2021

“Пристапот кон секој микс ми е ист, мора да има приказна.”

Мај 28, 2021

“unum е латински збор и значи да се стане едно, така што сите ќе бидеме едно од 3-7 јуни.”

Мај 21, 2021

“Што носи диџејот, не носи годината.”

Апр 21, 2021

“Многу брејкови, acid и семплови”

Мар 31, 2021

“Мојата музика е мојот идентитет.”

Мар 17, 2021

Жанровски микс од deep tech i break, а се тоа во стил наречен роминимал.

Мар 4, 2021

“Постои поголема поддршка помеѓу артистите и културните промотери за разлика од порано.”