Сетови и моменти од првиот ROOMANIA настан

Да се потсетиме, на 17ти јули се случи првиот официјален Roomania настан, во организација на промотерската асоцијација за модерна електронска музика ROOM 313 и плажата Оревче. На line up-от се најдоа македонските диџеи BerryQyat, DJarto, Mitrik и Samardjiski, а гостин беше бугарскиот минимал хаус продуцент DIMITRI MONEV. Повремениот дожд допринесе за уште повозбудлива атмосфера. 

Во продолжение може да го погледнете видеото на кое се уловени најдобрите моменти.