“Earworm” е насловот на четвртата сезона на аудио серијалот Roomania

Аудио серијалот „Roomania“ продолжува. По кратка пауза, со задоволство ја најавуваме нашата четврта и најнова сезона „Earworm“, музики кои ќе ви заглават во уво. За разлика од концептите што ги имавме досега, оваа сезона домаќини ќе бидат нашите драги пријатели Dado K & Mamli, кои ќе хостираат 5 уникатни диџеј сетови од нивната музичка перспектива.

На 14ти Декември, сезоната ќе ја отвори Filip Fisher, продуцент и сопственик на издавачката куќа “The Purr Records” од Белград, Србија. Секоја наредна среда во 12 часот на пладне, ќе се објавува по еден гостински микс по избор на Kумановското дуо Dado K & Mamli.

Во продолжение преслушајте ги миксовите од претходните три сезони.

С е з о н а   1 ,   C a v e   o f   h a n d s

С е з о н а   2 ,   B r e a k  A w a y

С е з о н а   3 ,   M i n d  A l l e y s

Заследете го Soundcloud каналот на Roomania и очекувајте многу нова музика!